Timp Liber


Daca sunteti dornic de plimbari, va puteti petrece timpul liber facand plimbari in jurul cabanei, strabatand padurile din apropiere utilizand eventual cele doua drumuri pietruite din apropierea acesteia.

Puteti sta in curtea interioara, bucurandu-va de aerul curat si admirand privelistea oferita sau puteti cobora la un mic rau de munte situat la cativa pasi de cabana. Se poate juca si fotbal cu preitenii sau copii pe terenul liber din spatele cabanei.

Daca doriti sa luati masa cu prietenii puteti face oricand un gratar la locul special amenajat pentru aceasta, masa putand fi servita in curte daca afara este frumos sau in spatioasa sala de mese din interior.

Daca nu doriti sa gatiti puteti merge sa mancati la unul dintre restaurantele din zona, aici existand cateva localuri cu specific romanesc si international.

O plimbare la manastirea situata in imediata apropiere poate fi oricand binevenita. Aici puteti admira un monument al arhitecturii Brancovenesti. Se poate vizita si Academia de la Sambata de Sus daca se doreste.

Totodata manastirea reprezinta si un important centru de pictura de icoane pe sticla si lemn. Puteti admira si muzeul de obiecte de cult al manastirii.

Puteti sa mergeti doar pana in gradina din spatele manastirii, unde exista un mic parc amenajat cu banci si mese de piatra situate in jurul un lac unde puteti admira pastravi.

Home   |    Dotari   |    Timp Liber   |    Zona   |    Contact
creat de Nettech Design